miercuri, 28 decembrie 2011

Cateva ganduri...

Dumnezeu mi-a oferit sansa sa cunosc zeci de oameni, insa unul dintre acesti oameni mi-a captat atentia. acest om parca ii intrecea pe toti oamenii. De ce? Pentru ca in el se vedea dragostea Lui Dumnezeu. Am avut ocazia sa intalnesc oameni cu doua fete, si totusi nu mi-a fost teama, am privit tot inainte fiind constienta ca intr-o zi toti vom da raspuns la ceea ce am facut in viata de zi cu zi. Nimic nu ma va impiedica sa spun ca am intalnit un om in care am vazut cu adevarat ca Hrisots traieste in el.
          De multe ori raman surprinsa  cand vad minunile care le poate face Dumnezeu in viata unui om, insa parca de multe ori suntem orbi, ne uitam doar la cum arata omul in exterior, dar in interior mai deloc. Credem ca daca ne uitam la exterior, gata, suntem convinsi ce fel de om este. Dumnezeu nu ne-a dat permisiunea sa modificam noi ceea ce este facut de Mainile Sale, si totusi o facem, fara sa-L intrebam: Doamne ne lasi? Cu siguranta Dumnezeu ar spune: Nu! Ce este facut de Mana Mea, va ramanea asa. Dar....nu luam in seama ce spune Dumnezeu, ne gandim ca daca ne machiem, ne aranjam, ne luam cele mai scumpe haine din mall, suntem frumusetile "NOMBER ONE".
                       Daca sufletul tau este curat, tot trupul tau este curat, la fel se poate spune si despre frumusete, daca sufletul tau este frumos, tot trupul tau este frumos pentru ca frumusetea nu vine din exterior ci din interior. Daca nu te consideri destul de curat/a, atunci stai in banca ta si nu mai vorbii despre altii. Iti spun din inima: am intalnit o fiinta in care am vazut toata splendoarea Lui Dumnezeu. Nu sunt mai buna decat cei din jur, dar imi doresc ca si in mine, si in tine sa se vada dragoste si splendoarea Lui Dumnezeu. Sa nu crezi ca daca joci fotbal sau daca ai cea mai scumpa masina devii cel mai bogat om. NU! Cel mai bogat om esti atunci cand il ai pe Dumnezeu in inima ta.
           Daca vei fi atras de lume, vei ramanea cu lumea, si vei vedea atunci cum vei fi lovit cu pietre...si vei fi aplaudat/a pentru frumusetea ta falsa, asa vei deveni un om fals.  Daca vei ramane cu Dumnezeu  vei fi iubit, vei fi modelul Sau, si nu modelul de pe podiumurile pline de fum ale cluburilor. El te va incuraja in lucrurile reale si nu in cele false. Omule, oricine-ai fi, tu ai valoare. Nu o spun eu asta, o spune Dumnezeu. Pretuieste ceea ce esti tu cu adevarat!